Aïllament exterior de casa, per a què serveix? 

En la construcció d'un habitatge l'aïllament exterior de casa és essencial per a la protecció i confort a l'interior. L'ús de materials d'alta qualitat és clau per a assegurar un elevat nivell de protecció.


Podem trobar una gran varietat de solucions i productes per a l'aïllament exterior. A Materials de Construcció Mullerat, tenim la solució que cerques. 

Aïllament exterior

Aïllament exterior de casa, clau enfront de la protecció de la temperatura exterior

Un bon aïllament tèrmic és essencial per a l'eficàcia en l'ús d'un edifici. És molt important triar productes d'alta resistència al pas de la calor. 


D'aquesta manera, contribuïm al fet que les altes o baixes temperatures no passin cap a l'interior, aconseguint un ambient idoni en èpoques de molta calor o fred. A l'hivern, ajuden al fet que l'interior de la llar no perdi calor. 


També estàs protegint l'estructura de l'edifici de les conseqüències de les altes temperatures. 

Aïllament exterior

Excel·lent per a la butxaca

A nivell econòmic, té un plus, i és que si comptem amb un bon aïllament tèrmic requerirem d'una menor despesa energètica per a regular la temperatura de la casa. 


L'estalvi en climatització pot arribar a ser molt important. Encara més en zones de calor o fred molt intensos. 


A Materials de Construcció Mullerat, comptem amb provedoors d'alt renom en el sector, com SOPREMA amb aquest panell rígid. 

Reducció del soroll gràcies a l'aïllament acústic exterior de l'habitatge

Altre de les claus de l'aïllament exterior de l'habitatge és la reducció del soroll molest que passa a l'interior de la casa. Per a garantir la confortabilitat d'una llar és important que aquest tingui un bon aïllament acústic. 


Aconseguim que el soroll procedent de l'exterior de l'edifici o d'altres habitatges es redueixi el màxim possible perquè a l'interior de l'habitatge arribi el mínim possible.


Finalment, també juguen un paper important enfront de les humitats i filtracions. Si enguany estàs pensant a protegir el teu edifici, no el dubtis, demana'ns assessorament.