Banyeres exemptes, l'última tendència per a banys

Avui dia pots trobar infinits models de banyeres per a aconseguir un bany de revista, però coneixes les banyeres exemptes?

Si encara no coneixes aquest tipus de banyeres, des de Materials Mullerat et convidem que continuïs llegint.

banyeres exemptes

Les banyeres exemptes són l'últim en tendències

Si busquem estil en el diccionari segur que entre les seves definicions trobaríem la de banyera exempta. Sens dubte, una peça clau per a tot amant de l'interiorisme.

La seva popularitat la podem trobar cap a finals del segle XIX quan les banyeres amb potes eren el must de qualsevol lavabo. Actualment, aquestes banyeres amb potes han evolucionat cap al que avui coneixem com a banyeres exemptes modernes.

banyeres exemptes

El temps dona la raó a l'estil

L'evolució de les banyeres exemptes no ha passat desapercebuda en el món del disseny, i és que n'hi ha per a tots els gustos, des de les més clàssiques i romàntiques, fins a les més modernes i excèntriques.

Avui et comptem sobre els beneficis de tenir una a casa, no sols per l'estil i el disseny que aportarà al teu bany sinó, a més, pel teu benestar personal; perquè una banyera exempta és sinònim de gaudi i relaxació a l'hora del bany.

banyeres exemptes

Tot tipus de models i materials

Quan parlem d'aquesta mena de banyeres ens referim a aquelles que no estan pegades a la paret, sent més fàcil la seva instal·lació i ubicació.

La tecnologia també ha passat per aquest sector fabricant models molt diferents. Podem apostar pel clàssic ferro colat, el model solid Surface fins a banyeres fetes d'acrílic amb càrregues minerals.

Tots els estils són benvinguts, tant si tens un bany més clàssic com si ets més modern, no et preocupis, tenim el model ideal per a tu.

Ara que ja coneixes tot el que aquest tipus de banyeres pot aportar al teu bany, t'esperem a Materials Mullerat. Primeres marques com Roca.