Com triar paviments i revestiments per al dormitori?

El sòl i les parets del dormitori són un element molt important de la casa, per la qual cosa no hem de passar-los per alt i pensar detingudament en l'elecció de paviments i revestiments.


Atès que és l'habitació en la qual passem la major part del temps relaxant-nos, hem de seguir els següents consells per a prendre la decisió correcta. El teu dormitori es mereix els millors paviments i revestiments

paviments i revestiments per al dormitori

Tips per a triar els paviments i revestiments per al dormitori

A Materials Mullerat volem presentar una sèrie de recomanacions que has de tenir en compte a l'hora de triar la teva col·lecció definitiva.

Comptem amb marques líders en la indústria com Aparici. Disposem d'una àmplia gamma de col·leccions que es poden combinar per a fer del teu dormitori una obra d'art. L'enveja de la teva casa.

paviments i revestiments per al dormitori

Claus a tenir en compte a l'hora de triar

Ara que ens hem adonat que la nostra sala necessita una actualització, això és el que ha de tenir en compte:

ESTIL QUE VOLEM ACONSEGUIR

Necessitem definir una línia estètica a seguir. Si som més tradicionals, la motllura de fusta és una gran elecció tant per a paviment com per a revestiment.

No obstant això, els més valents en el món de l'interiorisme optaran pel marbre o altres col·leccions més minimalistes.

paviments i revestiments per al dormitori

FÀCIL DE NETEJAR I MANTENIMENT

Tant bonics com que ens provoquin maldecaps a l'hora de netejar-los o que es danyin amb facilitat és un desavantatge.

Els pisos i revestiments porcelánicos són una excel·lent opció per a ús a curt termini, però necessiten eficiència i velocitat.

IMMUNE, CARACTERÍSTIQUES IMPORTANTS

Encara que el dormitori no és una de les estades que més desgast sofreix pels cops o canvis de temperatura, com ocorre amb la cuina o el bany, cal apostar per col·leccions que combinin estètica i funcionalitat.