Mobles de bany. La guia definitiva per a comprar-los 

Els mobles de bany són, sens dubte, una peça fonamental d'aquest puzle que és el teu bany.

A Materials de Construcció Mullerat, tenim tots els detalls que necessites per a poder triar els mobles de bany perfectes, apostant alhora, per l'ergonomia i l'estètica.

mobles de bany

Mobles de bany segons la seva utilitat

El primer pas, és conèixer l'espai del qual disposem en el nostre lavabo, és a dir, si comptem amb poc espai, el lògic és que optem per petites prestatgeries penjades de la paret.

No obstant això, si el nostre bany és ampli, les grans estructures ens permeten disposar de molts calaixos on organitzar tots els nostres productes. Comptem amb grans marques com Fiora.

mobles de bany

Opta per materials que facilitin la neteja

Els mobles de bany estan fets de diferents materials, fusta natural, cristall, ferro o melanina, entre altres.

Alguns materials, com la fusta, requereixen de molta cura i tractament perquè mantinguin aquest aspecte rústic que busquem. D'altra banda, les estructures a l'aire són més fàcils de netejar.

Quins tipus hi ha

MOBLE BAIX

Es tracta d'un tipus d'element que pot anar sobre el sòl, tenir rodis i moure's, o bé usar com a tamboret.

Normalment, té un o dos calaixos i pot situar-se en una cantonada o sota un altre moble de bany.

mobles de bany

COLUMNA DE BANY

Es tracta d'una estructura compacta, normalment vertical, que es troba subjecta a la paret o ben recolzada sobre el sòl.

Sol estar oberta i comptar amb diversos calaixos, on col·locar els diferents utensilis diaris més utilitzats.

MOBLE DE LAVABO

Pot integrar-se si el lavabo té peu o, simplement, ser un moble baix, integrat sota un lavabo suspès o placa de cocció amb lavabo integrat.

ARMARI DE BANY

L'armari de bany pot tenir diferents configuracions: una, dues o tres portes, amb mirall, calaixos o fins i tot il·luminació – amb LED, halogen, fluorescent o bombeta de baix consum. De grandàries variables, el moble de bany pot anar penjat, és poc profund i/o pot instal·lar-se sota el lavabo.

mobles de bany

Aquests consells i, molts més, a Materials de Construcció Mullerat, de la mà de grans professionals que es troben a la teva disposició per a tot el que necessitis.