Nou bany per al 2023

Ja són aquí les tendències de bany per al 2023. Els experts ja han parlat i en aquest post et donem totes les recomanacions per a estrenar lavabo aquest nou any.

Nou bany per al 2023 amb Mullerat

Les millors idees de Tarragona en un mateix punt de venda, des de Mullerat et revelem totes les tendències que no poden faltar en el teu bany.

Des del moble de bany correcte fins al sanitari que millor encaix en aquest espai, tot són facilitats en la nostra exposició.


La pedra és la nova protagonista

Podem triar entre pedra natural, marbre o qualsevol altre tipus d'acabat. Aquest material serà, sens dubte, un must obligatori per a donar-li un toc elegant a la nostra estada.

A més d'aportar elegància i naturalitat, no passen de moda i podem trobar gran quantitat d'acabats. Ens aportaran comoditat i sensació de benestar.

Dutxa o banyera? El marbre és tendència aquest 2023

Tant si disposes d'espai per a poder tenir totes dues opcions com si et decantes per una d'elles, el marbre és la pedra angular d'aquesta història.

Primeres marques com Roca treballen totes dues peces amb l'acabat que desitgis, deixant el teu bany digne de revista de decoració

Paviment ceràmic efecte marbre

Ja que estem apostant per aquesta mena de pedra, per què no triar un paviment o revestiment amb el mateix efecte?

Et comptem un secret? El plat de dutxa efecte marbre que es fundi amb el sòl és tota una revolució. No sabràs on comença i on acaba el teu plat de dutxa, a més d'aportar major sensació d'espai.

Els tons terra manen

Si busquem aquest moment per a nosaltres amb la màxima comoditat possible, els tons terra són la clau. Estan de tornada i ho fan amb més força que mai. 

No t'oblidis de l'aixeteria

Des de models més clàssics fins a aixetes atrevides, qualsevol personalitat és benvinguda. Això sí, tingues en compte l'estil general del teu bany per a no desentonar.