Saps com triar els millors materials de construcció per a la teva obra?

Si començaràs una nova obra, o tens entre mans una reforma, a Materials de Construcció Mullerat, som experts en materials de construcció i comptem amb primeres marques com Propamsa o Kerakoll.


Cada projecte és únic, els productes a triar són diferents depenent del lloc de l'obra, clima, terreny, … No dubtis a demanar-nos assessorament.

materials de construcció

Els materials de construcció són el pilar més important

Sabem que existeix una gran varietat de materials a utilitzar, però triar els millors i més adequats segons les necessitats de la teva obra, no és tasca senzilla.


Quins factors hem de tenir en compte

Entre altres factors, en la notícia d'avui, et detallarem alguns dels més importants. Són premisses que has de tenir en compte, primer de tot:


FACTORS EXTERNS

Hi ha determinades condicions climatològiques que hem de tenir en compte a l'hora de triar els nostres materials de construcció.


No tots presenten les mateixes prestacions en ambients càlids o freds, humits o secs.


materials de construcció

LA UBICACIÓ DEL MATERIAL

Si et resultarà més car transportar la teva comanda que comprar-lo en un altre punt més pròxim, és possible que no t'interessi aquest material.


S'ha de donar prioritat a materials que puguin aconseguir-se fàcilment als voltants. Si et trobes per la zona de Barcelona, no dubtis a venir a visitar el nostre magatzem.


ESTÈTICA DEL MATERIAL

En funció del resultat que vulguem obtenir, haurem de triar aquell que llueixi bé i vagi en sintonia amb la resta de materials.


Avui dia, l'assortiment de materials de construcció és tan ampli, que és tasca fàcil trobar el més adequat.

materials de construcció

MANTENIMENT, DURABILITAT I SOSTENIBILITAT


Per a reduir al màxim possible els costos posteriors al desenvolupament del projecte, és important estudiar bé el seu manteniment.


Com comentàvem abans, si apostem per l'estètica, no podem deixar de costat la resistència. Alguns estan més pensats per a decorar que per a resistir factors externs. És important estudiar-los bé.

Finalment, però no menys important, cada vegada importa més la cura i respecte pel medi ambient. Si aconseguim protegir el nostre entorn alhora que triar materials de qualitat, el nostre projecte serà un èxit.