Saps quins són els millors paviments per al bany?

Els criteris que utilitzem per a triar el sòl de la nostra casa no són els mateix que emprem per al del bany. Et vam mostrar aquí quins són els millors paviments per al bany.

paviments per al bany

Els millors paviments per al bany

Sens dubte, cal fixar-se en un que vagi concorde al nostre estil i al del nostre bany, però sense deixar de costat factors com la humitat i l'aigua.

També és important determinar l'estil que volem aconseguir i el resultat final, això facilitarà molt la tonalitat i grandària de les peces.

paviments per al bany

Humitat i aigua: dos factors a tenir en compte

El bany és un espai de molt d'ús que necessita d'un sòl resistent i durador. A l'ésser una zona humida és clau optar per un material que suport bé les esquitxades d'aigua i la humitat ambiental.

Això deixa fora de l'equació a alguns materials com la fusta, per exemple, que són perfectes per a altres espais de la casa, però que no resulten tan adequats per al bany.

paviments per al bany

Aposta per un material antilliscant

Com hem comentat abans, aquesta estada de la casa està exposada a la humitat i l'aigua, per això, és fàcil relliscar-se quan el sòl està mullat i tenir un accident.

És important apostar per tipus de paviment que no sigui tan relliscós, per tant, la pedra no és una bona opció. No obstant això, el paviment ceràmic és molt recomanable. 

Anem pels materials

T'aclarim tots els dubtes sobre els principals materials:

Fusta

Si ets un amant d'aquest material i per res del món vols apartar-ho de la teva ment, llavors, et recomanem comprar un paviment de fusta tropical.

No obstant això, l'ideal seria que apostessis per una altra mena de sòl que imiti la seva aparença, però que no presenti problemes enfront de la humitat i l'aigua.

Pedra natural

És molt versàtil i pot resultar estèticament molt agradable, no obstant això, no tot són avantatges, també és un material car i que requereix molt manteniment.

Sòls ceràmics

Sens dubte, des de Materials de Construcció Mullerat considerem que és el cavall guanyador. És bastant resistent i suporta perfectament la humitat, per la qual cosa pots triar-ho sense por per al paviment del bany.

Una dels avantatges de triar ceràmica és la gran varietat de dissenys, models i formats que existeixen. Trobes paviments amb acabat antilliscant i antibacterià.

En la nostra exposició podràs trobar marques com Navarti o Keraben.

Paviment porcelánico

El gres porcelánico és un tipus de material més avançat que la ceràmica ja que se sotmet a una temperatura i pressió més altes, aconseguint un revestiment més dens, resistent i impermeable.