Tendències banys petits 2023: com treure-li profit

Descobreix en aquest post les tendències per a banys petits 2023. Perquè un espai reduït no té per què estar renyit amb l'estil, et presentem algunes idees per a la teva estada.

Pren nota: tendències banys petits 2023

Si tens pensat reformar el teu bany aquest 2023, estàs de sort, a Materials Mullerat volem donar-te les claus perquè aprofitis cada racó.

Les tendències de decoració van canviant tots els anys i quan decidim començar un nou projecte, és moment de posar-nos al dia.

Textures en revestiments, sòls de fusta, aixeteria encastada… Són algunes de les tendències que seran presents en el nostre lavabo aquest 2023. Marques com Nuovvo destaquen en aquesta mena d'aixetes.

Quins mobles de bany hem de triar

Venen corbes i mai més ben dit. Els dissenys amb formes rodones en línia recta, estan a l'ordre del dia. Encara que hem de tenir en compte que, quan comptem amb poc espai, serà millor apostar per mobles bajolavabos suspesos.

Tons neutres, transmeten pau i tranquil·litat.

Així és. Enguany busquem recrear un espai en harmonia, confortable i que ens transmeti pau. Per a això, serà la nostra prioritat aconseguir espais buidats, amb materials naturals i tons neutres suaus.

A l'hora de triar els mobles de bany, paviments i revestiments, així com l'aixeteria, no hem d'oblidar-nos d'aquests tons. Ens aportaran tranquil·litat i major sensació d'espai.

La fusta com a principal material

És moment de decidir quin paviment col·locar i no sabem quin material comprar. Com comentàvem, la línia d'elements naturals segueix visqui aquest 2023 i en el bany també.

El parquet o sòls laminats són l'elecció predilecta per a col·locar el nostre sòl del lavabo. Aquesta tendència es veurà en molts banys de 2023 ja que permet crear estades amb continuïtat i major amplitud visual.

La il·luminació és fonamental

La retroiluminación continua sent tendència enguany. Es tracta d'una il·luminació indirecta que es col·loca darrere dels miralls, sobretot, en lavabos petits, ja que mulitplica la llum i l'amplitud, deixant les parets buidades.